:

Hvad er normal 4DX?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er normal 4DX?
 2. Hvilken film var den første i 4DX?
 3. Hvilke biografer har Luksussæder?
 4. Hvad er 4DX Fields?
 5. Hvornår kom 4DX?
 6. Hvornår kommer alle for 4?
 7. Hvilke biografer kan man ligge ned?
 8. Hvad er Danmarks bedste biograf?
 9. Er IMAX bedre?
 10. Hvem skal spille Timo i alle for 4?
 11. Hvor går filmen Alle for 4?

Hvad er normal 4DX?

Biografkonceptet 4DX er en nyskabende teknologi, som gør gæsten til en del af filmens handling ved hjælp af hele 18 forskellige effekter som bl. a. vind, vand, regn, tåge, luftskud og lugt samt sne, sæbebobler og mulighed for kildren på ryggen.

Hvilken film var den første i 4DX?

Der samarbejdes tæt med de største filmstudier for at kunne tilbyde populære blockbusters i 4DX. Effektsporet designes individuelt til den konkrete film. Den første film, der kan opleves i 4DX-salen i Aarhus, er "Tomb Raider". Senere den uge blændes op for actionfilmene "Pacific Rim: Uprising" og "Ready Player One".

Hvilke biografer har Luksussæder?

I vores biografer i Lyngby, Næstved, Field's, Falkoner samt Herning, Kolding og Esbjerg får biografturen en ekstra behagelig dimension med vores luksussæder i alle sale. Luksussæderne er lavet i uld og har ægte skind på både armlæn, nakke- og fodstøtte.

Hvad er 4DX Fields?

Med Nordisk Film Biografers 4DX-koncept er der tilføjet en fysisk fjerde dimension til filmen. Med intet mindre end 18 forskellige effekter gør 4DX DIG til en del af filmens handling og giver en revolutionerende biografoplevelse.

Hvornår kom 4DX?

Siden 2009 er over 450 Hollywood-blockbusters og internationale film blevet vist i 4DX. I første halvår af 2017 så mere end 9,3 millioner biografgæster på verdensplan en film i 4DX. Det genererede godt 110 millioner dollars i omsætning – og var det bedste halvår siden konceptet blev lanceret i 2009.

Hvornår kommer alle for 4?

'Alle for fire' får biografpremiere den 2. februar 2022.

Hvilke biografer kan man ligge ned?

Har du nogensinde drømt om, at du kan ligge ned i biografen og flade fuldstændigt ud, mens du ser en god film, så bliver det snart en realitet i Danmark. Det nye biografkompleks Big Bio i Herlev åbner nemlig dørene den 30. oktober, hvor biografgængerne præsenteres for Danmarks mest luksuriøse biografstole.

Hvad er Danmarks bedste biograf?

”Imperial runder 60 år i år og er Danmarks førende gallabiograf. Så det er helt på sin plads at fejre denne milepæl i dansk biografhistorie med en opgradering af Nordens største biograf til den ultimative biografoplevelse.

Er IMAX bedre?

Imax leverer et billed der er 60% lysere hvilket gør en verden til forskel, særligt når vi snakker 3D. Der leveres 40% mere kontrast hvilket resulterer i et billed med mere dybde og klarhed, særligt i mørkere scener. Skarpheden er skåret ud som i granit og farverne popper så meget mere.

Hvem skal spille Timo i alle for 4?

Anders W. Berthelsen overtager rollen som Timo fra Rasmus Bjerg, der har medvirket i de første tre film, mens Mick Øgendahl og Jon Lange vender tilbage i deres roller som Ralf og Martin.

Hvor går filmen Alle for 4?

Alle for fire | Nordisk Film Biografer.