:

Hvordan bruger man serum til ansigtet?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan bruger man serum til ansigtet?
 2. Hvor hurtigt virker serum?
 3. Kan man bruge serum alene?
 4. Hvad er forskellen på serum og olie?
 5. Hvad er en Ansigtspeeling?
 6. Hvornår skal man putte serum på?
 7. Kan man nøjes med at bruge serum?
 8. Hvor lang tid før hudpleje virker?
 9. Hvilket serum skal jeg vælge?
 10. Hvornår skal man putte olie i ansigtet?
 11. Hvorfor bruger man serum?
 12. Hvordan bruger man en peeling?
 13. Hvad er en Peel?
 14. Hvordan putter man serum på?
 15. Kan man bruge serum uden creme?

Hvordan bruger man serum til ansigtet?

Dit serum skal bruges som trinnet før din ansigtscreme eller olie, uanset om det er morgen eller aften. Den tynde konsistens gør, at det ikke kan trænge ordentligt igennem hvis du kommer creme på først, og en god tommelfingerregel er, at de tyndeste konsistenser skal på først.

Hvor hurtigt virker serum?

Med serum er det så lidt sværere. De er nemlig designet til at gå målrettet efter specifikke udfordringer og indeholder stærke, koncentrerede ingredienser. Derfor kan den tid, som det tager for dem at virke, variere enormt. Tommelfingerreglen er, at du bør give det fire til seks uger, før du ser de ønskede resultater.

Kan man bruge serum alene?

Hvis du bedst kan lide en dagcreme fra ét mærke, et serum fra et andet mærke og en natcreme fra et tredje, så er det da det, du bruger. Serum og creme behøver med andre ord ikke at passe sammen – og det gør din øvrige hudpleje i øvrigt heller ikke.

Hvad er forskellen på serum og olie?

Hvad er forskellen og hvornår bruger vi hvad? Serum er mere koncentrerede ingredienser der kan gå dybere i huden end olier og cremer, hvor olier og cremer er næring og overtøj til de øvre lag af huden. Derfor skal serum på inden creme eller olie (gerne begge i frostvejr). Serum kan målrettets til hvad man ønsker.

Hvad er en Ansigtspeeling?

Peeling er en behandling af huden med kemisk opløsning eller slibning. Den kemiske opløsning opløser dele af huden og stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i læderhuden.

Hvornår skal man putte serum på?

3. Giv huden tid til at absorbere. En god regel er altid at huske at give huden nok tid til at optage dit første plejeprodukt, inden du smører næste lag på. Vent derfor i mindst fem minutter, og gerne endnu længere tid, inden næste lag serum, creme eller olie påføres.

Kan man nøjes med at bruge serum?

Kan man nøjes med at bruges serum? Et serum tilføjer også fugt, men det betyder ikke, at den klassiske creme ikke længere har nogen funktion. Tværtimod fungerer creme som et beskyttende skjold oven på serummet.

Hvor lang tid før hudpleje virker?

- Man skal bruge retinol i mindst seks måneder for at se den fulde effekt. Efter de første uger kan man opleve tørhed og afskalning, der desværre får mange til at stoppe med behandlingen. Men fortsæt og suppler med en god fugtighedscreme, anbefaler Mille Mosegaard.

Hvilket serum skal jeg vælge?

Hvilket serum bør jeg købe? Der findes som sagt et serum til alle udfordringer, og det er derfor kun pengepung og din huds behov, som afgør, hvilke du bør investere i. Du bør derfor tage et kig på egen hud og vælge dit serum ud fra, hvilke behov eller udfordringer, du føler din hud har.

Hvornår skal man putte olie i ansigtet?

Når du har påført mist og serum, kan du påføre din olie. Olie er med til at blødgøre huden, beskytte huden mod forureninger i den omkringværende luft og tilføre ekstra næring. Den rette olie vil bevirke, at din hud opretholder sin glød eller genfinder den balance, der er behov for.

Hvorfor bruger man serum?

Et serum er bygget op af mindre molekyler, end cremer er, og er også mere tyndtflydende. Konsistensen gør, at de lettere trænger dybt ind i huden, og netop det er essentielt, for at de kan opfylde deres funktion. Serum skal reparere både synlige og usynlige hudskader - såsom linjer, urenheder og dybtliggende solskader.

Hvordan bruger man en peeling?

Påførelse af kemisk peeling (væske): På tør hud tager du 1-2 pump af væsken på en vatrondel eller direkte i håndfladerne, og dupper den henover ansigtet. Vær forsigtig med ikke at ramme øjnene eller åbne sår. Efter påføring skal du vente 5-10 minutter, før du går videre til toner/skintonic.

Hvad er en Peel?

Peeling er en behandling af huden med kemisk opløsning eller slibning. Den kemiske opløsning opløser dele af huden og stimulerer huden til at gendanne nye hudceller, grundsubstanser og bindevævsfibre i læderhuden.

Hvordan putter man serum på?

Serummen kan både påføres på de øvre og nedre øjenvipper, hvis du ønsker dette. Når du påfører serummen starter du altid fra øjets inderste hjørne og fortsætter ud mod det yderste hjørne. Sørg for ikke at få serum i øjnene. Sker dette, rens da straks øjet med varmt vand og brug ikke produktet igen dagen efter.

Kan man bruge serum uden creme?

Altså en serum kan indeholde aktive ingredienser, der kan præstere mere koncentreret og mere direkte i de dybere lag, end cremerne kan, og derfor det produkt, der gør den største forskel for din hud. Til gengæld kan en serum ikke stå alene. Den har brug for at få dagcremen udenpå som overtøj.