:

Hvorfor vil man gerne være revisor?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor vil man gerne være revisor?
 2. Er revisor et godt job?
 3. Hvornår skal man skifte revisor?
 4. Hvad er revisionsbranchen?
 5. Kan man skifte revisor?
 6. Hvornår er man Regnskabspligtig?
 7. Hvad tjener en Revisorkandidat?
 8. Hvad er en revisor assistent?
 9. Hvor meget koster det at have en revisor?
 10. Hvad er cand mag AUD?
 11. Hvad tjener revisortrainee?

Hvorfor vil man gerne være revisor?

En revisor har en stor finansiel viden og kan hjælpe dig med rådgivning og sparring inden for forskellige områder. Du kan fx få hjælp til, hvordan du kan optimere din virksomhed og skabe en bedre bundlinje ved hjælp af budgetter, nøgletal, benchmarking mod dine konkurrenter mv.

Er revisor et godt job?

Hertil skal dog siges, at det er svært at drive en revisionsvirksomhed uden overarbejde – fordi op mod 60-65% af revisors arbejde ligger i 1. halvår, men det kan lade sig gøre med god planlægning, god teknologi og lidt ekstra hænder.

Hvornår skal man skifte revisor?

PIE'erne: SKAL skifte revisor hvert syvende år. MÅ IKKE købe rådgivning og revision hos samme revisionsfirma. MÅ HØJST købe konsulentydelser hos den udpegede revisor for 70 % af det samlede honorar.

Hvad er revisionsbranchen?

Du kan specialisere dig inden for fx børsforhold, skat eller moms. Du kan også tage revisoreksamen til statsautoriseret revisor. Som revisor kan du fx arbejde med revision og rådgivning for private, iværksættere og større virksomheder. Revisorer kan også arbejde i det offentlige.

Kan man skifte revisor?

Som udgangspunkt kan den, der har valgt revisor, til hver en tid udskifte eller afsætte revisor. Da revisor typisk er udpeget af generalforsamlingen, er det generalforsamlingen, der kan afsætte revisor. På tilsvarende vis kan revisor til hver en tid selv vælge at fratræde.

Hvornår er man Regnskabspligtig?

Når du har en enkeltmandsvirksomhed, er der ikke noget lovmæssigt krav om at skulle offentliggøre regnskabet eller udarbejde et egentligt årsregnskab til offentliggørelse. Du har dog regnskabspligt, hvilket betyder, at du har pligt til at føre regnskab med enkeltmandsvirksomheden.

Hvad tjener en Revisorkandidat?

Lønnen for en Revisorkandidat, cand. merc. aud. ligger imellem 40.150 - 72.969 for hele landet.

Hvad er en revisor assistent?

Arbejdsopgaver. Som revisorassistent arbejder du med tal og andre data om virksomheder, både når du skal assistere med at udarbejde deres regnskab, og når du skal revidere regnskabet. Dine arbejdsopgaver vil typisk være bogføring, skat, moms og afgifter, årsregnskab og revision.

Hvor meget koster det at have en revisor?

Revisorer i Danmark kan selv bestemme, hvor meget de kræver for deres ydelser. Prisniveauet for en registreret revisor ligger typisk mellem 6 kroner i timen, mens statsautoriserede revisorer typisk koster mellem 1.200 og 1.800 kroner i timen. En bogholder vil koste i omegnen af 400 kr. i timen.

Hvad er cand mag AUD?

- Revisorkandidat. Gennem tilegnelse af kompetencer inden for revision, regnskab, økonomi og jura, vil du lære at revidere en virksomheds regnskabsmæssige rapportering, samt at vurdere økonomiske og juridiske forholds indvirkning på dens styring.

Hvad tjener revisortrainee?

Hvad får en revisortrainee i løn? Din startløn som trainee hos Partner Revision efter afsluttet HHX ligger på 15.300 kr. det første år, og 16.200 kr. det andet år.