:

Hvorfor flyttede Kasia fra Jesper?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvorfor flyttede Kasia fra Jesper?
 2. Hvordan går det med Gutterne på kutterne i dag?
 3. Hvornår kommer der nye afsnit af Gutterne på kutterne?
 4. Hvor gamle er Gutterne på kutterne?
 5. Hvad laver Jesper Olsen i dag?
 6. Hvordan går det med fiskerne fra Thorup Strand?
 7. Hvordan går det fiskerne fra Thorup Strand?
 8. Hvem ejer Thorupstrand Fiskehus?
 9. Hvem er Gutterne på kutterne?
 10. Hvad er der blevet af Kasia fra gutterne på kutterne?
 11. Hvor høj er Jesper Olsen?
 12. Hvordan kommer bådene i vandet ved Thorupstrand?
 13. Hvor er Thorupstrand?
 14. Hvor er Thorup Strand?
 15. Hvor finder man gutterne på kutterne?

Hvorfor flyttede Kasia fra Jesper?

Men Kasia har også været bekymret for Jesper. – Over en længere periode har vores tid sammen været ret begrænset, fordi Jesper har haft så meget arbejde. Jeg har sagt til ham, at han er nødt til at passe på. Af samme grund laver Jesper heller ikke noget herhjemme.

Hvordan går det med Gutterne på kutterne i dag?

Fiskeren Jonny Olsen og kæresten Kimi fra TV 2's ”Gutterne på kutterne” bliver snart forældre til en lille søn. Snart melder en lille ny gut sin ankomst i Thorup Strand. Fiskeren Jonny Olsen fra TV 2-programmet ”Gutterne på kutterne” bliver nemlig far for første gang i oktober.

Hvornår kommer der nye afsnit af Gutterne på kutterne?

For besøgende er der åbent i væftet den første lørdag i hver måned, hvor du kan følge bådbyggernes arbejde på tæt hold. Måske kan du være heldig at møde "Gutterne på kutterne".

Hvor gamle er Gutterne på kutterne?

Gutterne på kutterne
ProduktionsselskabMetronome Productions
LocationThorup Strand
Produktionsår2014–
ProduktionslandDanmark

Hvad laver Jesper Olsen i dag?

Jesper Olsen der er 55 år, bor i dag i Australien, hvor han indtil for fire år siden var assistenttræner i Melbourne Hearts. Det job har han forladt, men har bevaret sin tilknytning til klubben i en mentorrolle.

Hvordan går det med fiskerne fra Thorup Strand?

Jesper og Bo fra Gutterne på kutterne går op i bæredygtigt fiskeri, da de ikke ønsker at deres arbejde på havet ødelægger havets rigdom. Også på Thorupstrand, hvor de holder til, er der generelt enighed om bæredygtighed, hvilket også har medført at der kun fiskes ud fra bæredygtige principper.

Hvordan går det fiskerne fra Thorup Strand?

"Dagens fangst har sneget sig op på 45 kasser fisk – og det er helt udmærket, sagt på godt nordjysk." Kikani lll sejler i dag 50 kilometer fra den nordjyske bred. Et af kravene til NaturSkånsomt fiskeri er også, at fiskeriet foregår tæt på kysten.

Hvem ejer Thorupstrand Fiskehus?

Allerede i 2020 var indehaveren af Thorupstrand Fiskehus, Janni Olesen, nomineret til Jammerbugt Kommunes Iværksætterpris. Nu er hun og hendes nye kompagnon og barndomsveninde, Janet Anisimow spændte på, om de i år er de heldige modtagere af prisen.

Hvem er Gutterne på kutterne?

Hvem er Gutterne på kutterne? Jesper og Bo er brødre og er begge opvokset på Thorupstrand i en fiskerfamilie. Det lå derfor i kortene, at de skulle fortsætte i samme spor. Både Jesper og Bo er en del af et fællesskab mellem områdets fiskere, som hedder Thorupstrand Kystfiskerlaug, som fisker på naturens betingelser.

Hvad er der blevet af Kasia fra gutterne på kutterne?

For et år siden mødte Jesper fra TV2-serien 'Gutterne på kutterne' sin store kærlighed. Her 15 måneder senere er kærligheden til 37-årige Kasia fra Polen ikke blevet mindre. Parret vil da også gerne have nogle flere børn ind i familien. Lige nu er Kasias 11-årige søn Victor eneste barn i huset.

Hvor høj er Jesper Olsen?

5 fod 6"Jesper Olsen / Højde

Hvordan kommer bådene i vandet ved Thorupstrand?

På trods af de relativt få skibe er Thorupstrand alligevel Nordeuropas største kystlandingsplads. Besøgende kan dagligt følge hvordan bådene kommer hjem fra fiskeri hen på eftermiddagen – og slæbes helt op på stranden ved hjælp af en traktor eller bulldozer.

Hvor er Thorupstrand?

Thorup Strand (også skrevet som Thorupstrand eller Torup Strand) er et fiskerleje ved Skagerrak i Jammerbugt Kommune. Vester Torup er nærmeste tætbebyggelse beliggende fire km syd for fiskerlejet. Thorup Strand har et par hundrede fastboende, men mange tusind sommerhusbeboere i området.

Hvor er Thorup Strand?

Thorup Strand (også skrevet som Thorupstrand eller Torup Strand) er et fiskerleje ved Skagerrak i Jammerbugt Kommune. Vester Torup er nærmeste tætbebyggelse beliggende fire km syd for fiskerlejet. Thorup Strand har et par hundrede fastboende, men mange tusind sommerhusbeboere i området.

Hvor finder man gutterne på kutterne?

Gutternekutterne er en dansk tv-serie på TV2, som skildrer livet som fisker i Jammerbugten på Thorupstrand. Thorupstrand er et fiskerleje, hvor der bor mange fiskere med deres familier.