:

Hvordan annoncerer man på YouTube?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan annoncerer man på YouTube?
 2. Hvor meget koster det at have en reklame på YouTube?
 3. Hvad er Google Ads YouTube?
 4. Hvordan laver man en YouTube reklame?
 5. Hvornår startede Kender du det på YouTube?
 6. Hvad koster YouTube om måneden?
 7. Hvordan bruger jeg Google Ads?
 8. Hvad koster en annonce på Google?
 9. Hvor meget tjener man på en YouTube video?
 10. Hvordan tjener folk penge på YouTube?
 11. Hvem er grundlæggeren af YouTube?
 12. Hvad er den ældste video på YouTube?
 13. Hvad vil det sige at abonnere på YouTube?
 14. Hvad koster YouTube uden annoncer?
 15. Hvordan tjener man penge på Google Ads?

Hvordan annoncerer man på YouTube?

ved at søge på YouTube-søgesiden, klikke på foreslåede videoer på afspilningssiden eller vælge en video i feedet på startsiden. Du kan bruge YouTube til at annoncere mere effektivt over for de personer, der søger efter dit produkt eller brand.

Hvor meget koster det at have en reklame på YouTube?

ikke koster noget, det er kun hvis seeren ser min. 30 sek. af reklamen eller klikker på et link i reklamen, at du betaler et mindre beløb for et view. Så du kan få rigtig meget eksponering overfor din målgruppe, med et meget lavt budget.

Hvad er Google Ads YouTube?

Google Ads er tidligere kendt som Google AdWords, og er Googles annonce-platform. Med Google Ads har du mulighed for at lave annoncer til brugere, der søger på bestemte søgeord eller har en bestemt søgeadfærd.

Hvordan laver man en YouTube reklame?

In-Stream annoncer kommer som en kort reklame, inden en YouTube video starter, hvor brugeren så efter 5 sekunder har mulighed for at hoppe reklamen over. Man betaler først, når en bruger har set 30 sekunder (eller hvis videoen er kortere, når brugeren har set hele reklamen).

Hvornår startede Kender du det på YouTube?

YouTube er en populær webportal, hvor man frit kan dele sine videoklip. Brugere kan uploade videoer, se andres videoer, kommentere og like hinandens videoer. Dog er det begrænset hvor lange videoerne må være (medmindre man registrerer sit mobilnummer)....

YouTube
Lanceretfebruar 2005
SloganBroadcast Yourself
v d r

Hvad koster YouTube om måneden?

Hvad koster et abonnement til YouTube Premium? Et abonnement til YouTube Premium koster i alt 119 kroner hver måned. Dette abonnement inkluderer, som tidligere nævnt, også Music Premium. Hvis du kun ønsker at anvende YouTube Music Premium, så koster abonnementet i stedet 99 kroner om måneden.

Hvordan bruger jeg Google Ads?

Du fortæller Google Ads, hvor meget du maksimalt er villig til at betale for et klik på din annonce (kaldes maksimal budpris pr. klik), men du kan blive debiteret et mindre beløb end dette. Du har fuld kontrol over dit Google Ads-budget. Du bestemmer det gennemsnitlige beløb, du ønsker at bruge hver dag.

Hvad koster en annonce på Google?

Den gennemsnitlige pris pr. Klik i Google Ads er ofte mellem 7-18 kroner i søgenetværket. Den gennemsnitlige CPC på Displaynetværket er ofter under 5 kr.

Hvor meget tjener man på en YouTube video?

I gennemsnit kan en YouTubekanal tjene $ 18 pr. 1.000 visninger af reklamer. Det svarer til $ 3-5 pr. 1.000 video-visninger.

Hvordan tjener folk penge på YouTube?

Annoncering er den primære indtægtskilde for youtubere på YouTube. Der genereres annonceindtægter, når brugere ser annoncer, som vises på videoer. Indtægten fra annoncer deles mellem YouTube og youtuberen. Det betyder, at youtubere kan tjene penge direkte på deres videoer.

Hvem er grundlæggeren af YouTube?

Jawed KarimSteve ChenChad Hurley YouTube/Stiftere

Hvad er den ældste video på YouTube?

Men faktisk startede det hele med 18 sekunders video med titlen 'Me in the zoo' (Mig i zoologisk have, red.). Her ser man medstifteren Jawed Karim stå foran to elefanter i en indhegning i zoologisk have.

Hvad vil det sige at abonnere på YouTube?

Du kan finde en Abonner-knap på en YouTube-video eller på en kanals side. Når du først abonnerer på en kanal, vil alle nye offentliggjorte videoer blive vist i dit abonnementsfeed. Du modtager muligvis notifikationer, når en kanal, du abonnerer på, udgiver nyt indhold.

Hvad koster YouTube uden annoncer?

Det nye YouTube Premium Lite koster 69 kroner per måned og indeholder kun én ting: Du bliver ikke længere afbrudt af reklamer, når du ser videoer på computer, mobil eller tv via den normale YouTube-app eller appen YouTube Kids.

Hvordan tjener man penge på Google Ads?

Hvis du vil maksimere din Google AdSense-fortjeneste, skal du sørge for at undersøge følgende måder at tjene penge på med AdSense.

 1. Opret den rette type website til Google AdSense. ...
 2. Brug forskellige typer annonceenheder. ...
 3. Anvend tilpassede søgeannoncer i AdSense. ...
 4. Begynd at tjene penge med Google AdSense på YouTube.