:

Hvor er den bedste safari i Afrika?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor er den bedste safari i Afrika?
 2. Hvor er det bedst at tage på safari?
 3. Hvad er safari dyr?
 4. Hvor er det sikkert at rejse i Afrika?
 5. Hvornår er det bedst at tage på safari i Afrika?
 6. Hvor skal man tage hen i Afrika?
 7. Er det farligt at tage på safari?
 8. Hvilke dyr indgår i The Big Five?
 9. Hvad for nogle dyr lever der i Afrika?
 10. Hvor er det sikreste sted i verden?
 11. Hvornår er det regntid i Afrika?
 12. Kan man rejse til Afrika om sommeren?
 13. Hvad er det bedste land i Afrika?
 14. Hvor er der jungle i Afrika?

Hvor er den bedste safari i Afrika?

Den mest kendte nationalpark er uden tvivl Serengeti med det rige dyreliv og den store migration. Serengeti ligger op til Masai Mara i Kenya. Men også det imponerende dyreliv i Ngorogoro-krateret er verdensklasse. Bo i en lille lodge på kanten af krateret med fantastisk udsigt.

Hvor er det bedst at tage på safari?

Du kan sagtens tage på safari til Tanzania, Kenya, Botwana, Uganda eller Sydafrika året rundt. Men alt efter hvad du prioriterer af oplevelser, er nogle perioder bedre egnet end andre. I Afrika er årstiderne modsat de danske, og der er selvfølgelig tørkeperioder og perioder med masser af regn.

Hvad er safari dyr?

Mange forbinder safari med Kenya og masser af de typiske Afrikadyr, som løve, elefant, giraf og antiloper ikke mindst på grund af den verdenskendte danske digter Karen Blixen, som tilbragte årene 1914- 1931 i Kenya, hvor hun forsøgte at drive en kaffefarm.

Hvor er det sikkert at rejse i Afrika?

Afrikas mest sikre lande inkluderer blandt andre Ghana, Marokko, Namibia, Botswana, Senegal og Zambia. Af lande i Amerika frarådes det, at rejse til Honduras, Haiti, Venezuela, Mexico samt dele af Ecuador.

Hvornår er det bedst at tage på safari i Afrika?

Derimod er perioden fra april til oktober overvejende tør og derfor det bedste tidspunkt for safari. Nætterne kan blive kolde, mens du i sidste del af perioden vil opleve meget høje dagstemperaturer. Besøger du Victoria Falls i april og maj, vil vandfaldene her indeholde mest vand.

Hvor skal man tage hen i Afrika?

10 af Afrikas mest spændende destinationer

 • Masai Mara Vildtreservat , Kenya. ...
 • Victoria Falls, Zimbabwe. ...
 • Cape Town, Sydafrika. ...
 • Bjerggorillaer, Rwanda. ...
 • Gizas pyramider, Egypten. ...
 • Sahara, Marokko. ...
 • Lalibelas klippekirker, Etiopien. ...
 • Malawisøen, Malawi.

Er det farligt at tage på safari?

Mange spørger tit, om det er farligt at tage på safari, og lad os da bare gøre det klart med det samme: Følg rådene fra dit rejseselskab og især din guide eller chauffør, så kan du være helt sikker på, at der ikke sker noget farligt.

Hvilke dyr indgår i The Big Five?

The Big 5. Afrika har verdens største og mest varierede bestand af vilde dyr. På NYATI Safari Lodge har du optimale betingelser for at opleve de vilde dyr i deres naturlige miljø, og hvis du er heldig, kan du se ”The Big 5”, som er en gammel jagtbetegnelse for elefant, bøffel, løve, leopard og næsehorn.

Hvad for nogle dyr lever der i Afrika?

Resten af kontinentet har en egenartet fauna og udgør sammen med Madagaskar den afrotropiske region, som først og fremmest er kendt for sine mange store pattedyr: afrikansk elefant, hvidt og sort næsehorn, flodhest, løve, zebra, giraf, kafferbøffel og ikke mindst de talrige arter af antiloper.

Hvor er det sikreste sted i verden?

Øverst på listen er Norge, som er det sikreste land at rejse til, da der ikke er stor risiko for vold eller lignende. Derudover er covid-19 restriktionerne til et minimum. På listen finder du også Finland, Schweiz, Danmark og Luxembourg over de sikreste lande.

Hvornår er det regntid i Afrika?

Mar. -maj: er den store regntid som normalt sætter ind i løbet af marts og er mest intens i april-maj, hvor visse områder kan være svært fremkommelige. De steder der er åbne har normalt lave priser i denne periode.

Kan man rejse til Afrika om sommeren?

Der er ingen tidspunkter, hvor man ikke kan eller bør rejse til Afrika. Vejret er ofte gjort til grund for, hvornår man ikke bør rejse, men uanset hvornår man vil til Afrika, kan man ikke undgå at få store oplevelser med hjem. Der er alle grunde til at rejse til Afrika året rundt.

Hvad er det bedste land i Afrika?

Tanzania er nok det land, der burde stå øverst på alles liste, når de første gang skal besøge Afrika. Her findes nogle af Afrikas største naturreservater, med mulighed for at komme på safari og blandt andet se Afrikas fem mest kendte dyr: Løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Hvor er der jungle i Afrika?

Desuden findes store regnskovsarealer i det centrale Afrika, i det såkaldte Congo-bassin, som strækker sig fra Guinea-bugten i vest og østpå, helt til Ruwenzoribjergene, på grænsen til Rwanda og Burundi. Og endelig findes der regnskove på østkysten af Madagaskar ud mod det Indiske Ocean.