:

Hvornår skal man bruge serum?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvornår skal man bruge serum?
 2. Hvorfor rensemælk?
 3. Hvordan bruger jeg Beaute Pacifique serum?
 4. Hvad er en rensegel?
 5. Hvilke renseprodukter er bedst?
 6. Hvilken Serum skal jeg vælge?
 7. Hvornår skal man bruge face mist?

Hvornår skal man bruge serum?

Serum skal bruges som sidste trin inden din regulære fugtpleje (creme, ansigtsolie eller solfaktor), hvor det har de optimale betingelser for trænge ordentligt ind og udføre sin opgave.

Hvorfor rensemælk?

Cleansing cream/rensemælk Du kan også kaste dig over cleansing cream eller rensemælk. Den fungerer rigtig godt til den tørre og sarte hud, da den ikke skal vaskes af med vand, og huden derfor ikke bliver udtørret på samme måde.

Hvordan bruger jeg Beaute Pacifique serum?

Et godt tip er at blande sin make-up med Serum Paradoxe i et par dråber på håndryggen – Det giver en særlig glød og en helt jævn fordeling. Mere traditionelt lægges makeup'en oven på en efterfølgende Beauté Pacifique dagcreme, så den daglige fugtpleje er sikret. Det perfekte underlag for den perfekte make-up.

Hvad er en rensegel?

Ecooking Rensegel er et lækkert renseprodukt, som kan bruges til en normal eller fedtet hud. Den fjerner effektivt skidt og snavs fra hudens overflade, samtidig med at den fugter og plejer huden. Den indeholder blandt andet agurkekstrakt, E-vitamin og milde vaskeaktiver.

Hvilke renseprodukter er bedst?

 • Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil - BEDST I TEST. ...
 • BioDerma Sensibio H2O – BEDSTE MICELLEVAND. ...
 • Medik8 Lipid-Balance Cleansing Oil. ...
 • Elemis Nourishing Omega-Rich Cleansing Oil. ...
 • Skin City Mellow Balm Cleanser. ...
 • Sunday Riley Blue Moon Tranquility Cleansing Balm. ...
 • Oskia Renaissance Cleansing Gel.

Hvilken Serum skal jeg vælge?

HVILKET SERUM SKAL JEG VÆLGE? Vælg dit serum efter, hvilken udfordring du vil angribe. Hvis du fx døjer med tør hud, så gå efter et serum, der er ekstremt fugtgivende, og hvis du er træt af linjer og rynker, skal du vælge et med opstrammende egenskaber .

Hvornår skal man bruge face mist?

Udover at tilføre ekstra fugt, fungerer flere face mists også godt som en nedkølende spray gennem de varme sommerdage. Den kan både fungere som en erstatning for skintonicen, og er derudover et godt alternativ til den populære setting spray, der holder og fikserer makeuppen.