:

Hvor meget hjælper akustikplader?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor meget hjælper akustikplader?
  2. Hvad koster et akustikloft?
  3. Hvad er Rockfon lavet af?
  4. Hvad koster en m2 gipsloft?
  5. Kan man male Rockfon loft?

Hvor meget hjælper akustikplader?

Gode mineraluldslofter har en effekt på ca. 90 %, og der skal derfor opsættes ca. 100 m² absorberende materiale for at opnå god akustik.

Hvad koster et akustikloft?

Uanset hvad er det en relativt skånsom løsning for både bolig og pengepung, og du skal regne med en 1-200 kroner per kvadratmeter for pladerne. Her er det kvalitet og tæthed af fibrene, der afgør priser. Derudover er der selvfølgelig udgifter til bagvedliggende materiale og opsætning.

Hvad er Rockfon lavet af?

Rockfon akustikløsninger holder stort set på ubestemt tid – indtil de genanvendes til nye løsninger. Da de er fremstillet af stenuld, er de naturligt vandafvisende, ikke-hygroskopiske og modstandsdygtige over for fugt.

Hvad koster en m2 gipsloft?

Gipspladeloftet er er ikke et af de dyreste lofter. Materialeprisen til et gipspladeloft med 2 lag gips, spartling af samlinger og maling ligger på mellem er ca. 3 kroner pr. kvadratmeter.

Kan man male Rockfon loft?

De fleste Rockfon akustiklofter kan efter- behandles med Rockfon efterbehandlings- maling: PVA-vandbaseret specialmaling med sikkerhedskode 00-1, påført med en airless sprøjte med god kapacitet i den kor rek te mængde. Se nedenstående skema. Overfladen skal være ren og tør, og gammel maling skal sidde fast.