:

Hvad koster en Hæsten seng?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad koster en Hæsten seng?
 2. Er senge fra Jysk gode?
 3. Er Hästens pengene værd?
 4. Hvilken Hästens seng?
 5. Hvorfor er senge så dyre?
 6. Hvor ligger Sengefabrikken?

Hvad koster en Hæsten seng?

Det er meget forskelligt fra Hästens seng til Hästens seng, hvor meget de hver især koster. Nogle Hästens senge koster over 200.000, mens andre koster omkring 60.000 kroner. Grunden til at Hästens senge er så meget dyrere end andre senge er, at de er lavet af yderst gode materialer.

Er senge fra Jysk gode?

Kontinentalsenge fra Jysk Vi hos Sammenlign Senge har testet Continental 1 PLUS, som er en del af det overkommelige Dreamzone sortiment. Sengen var af god kvalitet med en god trykaflastende evne. Madrassen, der er lavet af latex, gav en kølig følelse. Vi giver den samlede vurdering 8,4!

Er Hästens pengene værd?

Bestemt ikke pengene værd! Mine gamle forældre havde købt elevationssenge fra Hastens, og der sidder batterier UNDER sengene som skal skiftes hvert år ifølge forhandler! Hvordan skal gamle mennesker det! Og skal man have nogen ud og gøre det, koster det KASSEN.

Hvilken Hästens seng?

Her har vi nemlig samlet vores bud på 7 fantastiske valg.

 • 2000T – Hästens absolutte topmodel.
 • Hästens Elevation – Luksus elevationsseng med højkvalitets topmadras.
 • Hästens Excel – Elegant boxmadras.
 • Maranga – Hästens kontinentalseng med unikt fjedersystem.
 • Herlewing – En Hästens-seng der aflaster kroppen perfekt.

Hvorfor er senge så dyre?

Og hvem køber egentlig så dyr en seng? Hästens er et svensk produceret mærke, der oprindeligt lavede sadler. Da bilindustrien overtog hestens virke som transportmiddel, omlagde Hästens produktionen fra sadler til senge. En Hästens seng er håndlavet i Sverige, og i topmadressen finder du ægte hestehår fra hestehaler.

Hvor ligger Sengefabrikken?

Sengefabrikken er en online dansk sengeforhandler med hovedsæde i Aarhus. De sælger senge, madrasser, topmadrasser, hovedpuder og meget mere. Hos Sengefabrikken går de meget op i søvn, men de mener ikke at det kræver den helt store videnskab for at investere i en ny seng.