:

Hvordan finne de billigste flybillettene?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvordan finne de billigste flybillettene?
 2. Når er det billigst å bestille sydentur?
 3. Når legger Norwegian ut billige flybilletter?
 4. Når på døgnet er det billigst å bestille flybilletter?
 5. Hvor er det billigst å reise?
 6. Hvor mye koster det å fly til Spania?
 7. Når er det billigst å bestille sommerferie?
 8. Når på året er det billigst å reise til syden?
 9. Når har Norwegian tilbud?
 10. Hvor lang tid i forveien kan man bestille flybilletter?
 11. Når er det dyrest å kjøpe flybilletter?
 12. Når bestille flybilletter sommer?
 13. Hvor er det billig å reise 2022?
 14. Hvor er det billigst å shoppe?
 15. Når er det billigst å reise til Spania?

Hvordan finne de billigste flybillettene?

Det lønner seg å bruke flere søkemotorer for å være sikker på at du får de beste tilbudet. Du bør også gå inn på de enkelte flyselskapenes hjemmesider for å sjekke. Det kan for eksempel være kampanjer og lignende du kan gå glipp av. Du vil ofte finne billigere flyreiser enn ved å bestille direkte på flyselskapene.

Når er det billigst å bestille sydentur?

Et generelt tips er å reise utenom skoleferien. Da er det større sjanse for å finne billig ferie, men det gjelder uansett å bestille tidlig. Prisene settes ofte opp jo nærmere avreise du kommer.

Når legger Norwegian ut billige flybilletter?

– Som hovedregel bør du kjøpe billetten minst 6 uker før avreise. En flyavgang er oppdelt i flere ulike «prisklasser», og de billigste billettene legges ut for salg først. Jo nærmere du kommer avreisedatoen, jo dyrere blir altså billetten.

Når på døgnet er det billigst å bestille flybilletter?

Og funnet ut at rundt klokka 05.00 om morgenen er et gunstig tidspunkt å bestille flybillett - hvis du ikke tenker på søvn, men på økonomi. Da er prisene lavest. Og dersom du venter til mellom klokka 19.00 og 22.00 så finner du de dyreste billettene.

Hvor er det billigst å reise?

For indeksen, som er utarbeidet av Forex Bank, viser at land som Makedonia, Romania, Bulgaria og polen er de aller billigste landene å feriere i.

Hvor mye koster det å fly til Spania?

Disse rutene har de billigste flyvningene til Spania som ble funnet av momondo-brukere i Norge

AvgangDestinasjonBeste pris
OsloMadrid612 kr
OsloAlicante652 kr
OsloBarcelona711 kr
OsloMalaga721 kr

Når er det billigst å bestille sommerferie?

Ifølge en helt ny analyse av bestillinger gjort gjennom Momondo, får du billigst billetter til Europa ved å bestille 63 dager før avreise og billigst langdistanse 51 dager før. Det betyr at det kan lønne seg å vente med sommerferien, men heller bruke romjulen til å bestille vinterferie i februar.

Når på året er det billigst å reise til syden?

Hvis du må reise i skoleferien lønner det seg å legge Sydenferien til den første eller siste uken. Charterturer til Syden er aller dyrest juli og begynnelsen av august. Prisene er noe lavere den første ferieuken – fra sankthans – og den siste uken før skolen begynner igjen i midten av august.

Når har Norwegian tilbud?

Spesielt ved nyttår og på sensommeren vil du få muligheten til å gjøre en svært god handel. Da har Norwegian nemlig tilbud på diverse destinasjoner både nasjonalt og internasjonalt. Enten du skal besøke slekt og venner, eller ta et avbrekk fra hverdagen, vil du finne flybilletten til prisen du trenger.

Hvor lang tid i forveien kan man bestille flybilletter?

Enkelt sagt bør du begynne å tenke på å bestille innenriksfly ca. tre måneder før avreise, mens skal du fly internasjonalt er tre måneder før det siste øyeblikket du bør tenke på å bestille. Bestill flybillettene mer enn tre måneder før for internasjonale reiser for å forsikre deg om at du får den beste prisen.

Når er det dyrest å kjøpe flybilletter?

Kan du unngå høysesong (skoleferier), så er det mye å spare. Utreise midt på dagen på fredag og hjemreise på søndag ettermiddag, er ofte de dyreste løsningene. Lørdagsbilletter er ofte billige, og det er uansett reisedag smart å reise tidlig på morgenen eller sent på kvelden når det handler om pris.

Når bestille flybilletter sommer?

Enkelt sagt bør du begynne å tenke på å bestille innenriksfly ca. tre måneder før avreise, mens skal du fly internasjonalt er tre måneder før det siste øyeblikket du bør tenke på å bestille. Bestill flybillettene mer enn tre måneder før for internasjonale reiser for å forsikre deg om at du får den beste prisen.

Hvor er det billig å reise 2022?

De billigste landene å reise til i august 2022

 • Hellas Fra 998,-
 • Tyrkia Fra 998,-
 • Spania Fra 1 313,-
 • Italia Fra 1 785,-
 • Bulgaria.
 • Frankrike.
 • Portugal Fra 2 492,-
 • Kypros Fra 2 495,-

Hvor er det billigst å shoppe?

Og, årets vinner av VGs store matbørs høsten 2021 er Rema 1000! Men, konkurransen mellom lavpriskjedene er knivskarp og Rema vinner foran Kiwi med fattige 12 kroner på en matkurv som koster rundt 3000 kroner. Extra kommer inn som tredje billigste kjede, 46 kroner dyrere enn Rema.

Når er det billigst å reise til Spania?

Når er den billigste tiden å fly til Spania? Vi har gått gjennom tallene, og ser at akkurat når er august 2022 den billigste måneden å fly til Spania.