:

Hvad laver Dupont?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad laver Dupont?
 2. Hvad laver Sascha Dupont?
 3. Hvem ejer DuPont?
 4. Hvem ejer Grindstedværket?
 5. Hvem er Sascha Dupont gift med?
 6. Hvem købte Danisco?
 7. Er Grindstedværket lukket?
 8. Hvornår lukkede Grindstedværket?
 9. Hvor bor Sascha Dupont?
 10. Hvor er der sukkerfabrikker i Danmark?
 11. Hvad hedder Grindstedværket i dag?

Hvad laver Dupont?

DuPonts teknologier sørger for, at størstedelen af alle smartenheder rundt om i verden kan fungere, og vi leverer også vigtige komponenter til den intelligente by samt eldrevne og selvkørende køretøjer.

Hvad laver Sascha Dupont?

Sascha Dupont, 46 år Kom med i musikprogrammet Hit med sangen i 2000 og flyttede i 2008 til USA. Bor i dag midlertidigt hjemme i Danmark sammen med sin søn, Timothy, på otte år. Fra 28. januar aktuel som kapelmester på Jægerspris Revyen.

Hvem ejer DuPont?

DuPont var i 2009 verdens niendestørste kemi-virksomhed målt på omsætning og den tredjestørste målt på markedsværdi. Virksomheden blev grundlagt i juli 1802 som en krudtfabrik af Eleuthère Irénée du Pont. Aktierne i selskabet udgør en del af Dow Jones Industrial Average.

Hvem ejer Grindstedværket?

Danisco overtog Grindstedværket i 1939. Det skiftede navn til Grindsted Products i 1980. Danisco blev 10. juni 2011 overtaget af den amerikanske kemikoncern DuPont.

Hvem er Sascha Dupont gift med?

Sascha Dupont
Født3. februar 1975 (47 år) Vejle, Danmark
ÆgtefælleBryan Conner (gift 2010)
BørnEn dreng
Uddannelse og virke

Hvem købte Danisco?

Danisco blev i 2011 købt af fondsbørsen af amerikanske Dupont for 36 mia. kr. Siden annoncerede Dupont og kemigiganten Dow Chemical i 2015, at parterne var blevet enige om at fusionere.

Er Grindstedværket lukket?

Fabrikken lavede kemikalier til garverier, og det var en usædvanlig skarp og ubehagelig stank, som vi børn bestemt ikke brød os om. I dag er fabrikken lukket. Vestenvinden er den dominerende i Danmark, og når vinden var i nordvest, så var det lugtene fra Grindstedværket, der sprang i næseboerne.

Hvornår lukkede Grindstedværket?

Den tirsdag eftermiddag for 45 år siden ramte en fatal katastrofe byens store arbejdsplads, kemikalievirksomheden A/S Grindstedværket, der dengang beskæftigede omkring 1100 mennesker fra by og opland i et lokalsamfund med 7000 indbyggere.

Hvor bor Sascha Dupont?

Sascha Dupont Conner (født 3. februar 1975 i Vejle) er en dansk musiker, sanger og sangskriver. Hun er især kendt fra DR-programserien Hit med Sangen, samt sin medvirken i Sing Sing Sing. Hun er bosat i Los Angeles, USA.

Hvor er der sukkerfabrikker i Danmark?

Der har været fire sukkerfabrikker på Lolland. I dag eksisterer kun Nakskov Sukkerfabrik. Der blev bygget ni sukkerfabrikker i Danmark fra 18 heraf fire på Lolland, henholdsvis i Holeby, Nakskov, Maribo og Sakskøbing.

Hvad hedder Grindstedværket i dag?

1939 blev Grindstedværket en del af Danisco-koncernen under navnet Danisco Grindsted, og efter DuPonts overtagelse af Danisco i 2011 hedder det tidligere Grindstedværk DuPont Nutrition Biosciences.