:

Hvad gjorde Martin Luther King oprør imod?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad gjorde Martin Luther King oprør imod?
  2. Hvem var Martin Luther King?
  3. Hvor blev Martin Luther King optaget?
  4. Hvad er en intens jagt påmartin Luther King?
  5. Hvornår blev Martin Luther King erklæret død?

Hvad gjorde Martin Luther King oprør imod?

Martin Luther King var med til at ændre den amerikanske historie og betalte for det med sit liv. I over ti år stod han i spidsen for den folkebevægelse, der kæmpede for borgerrettigheder og stemmeret til USA's afroamerikanske borgere.

Hvem var Martin Luther King?

  • Martin Luther King var med til at ændre den amerikanske historie og betalte for det med sit liv. I over ti år stod han i spidsen for den folkebevægelse, der kæmpede for borgerrettigheder og stemmeret til USA's afroamerikanske borgere.

Hvor blev Martin Luther King optaget?

  • Som 15-årig blev Martin Luther King optaget på Morehouse College i Atlanta, hvor både hans far og morfar havde gået før ham. Det var her, han første gang hørte om Mahatma Gandhi (), den indiske frihedskæmper som kæmpede for Indiens uafhængighed fra Storbritannien.

Hvad er en intens jagt påmartin Luther King?

  • Intens jagt på Martin Luther Kings morder 1 King er både elsket og hadet. Martin Luther King er frem til sin død i 1968 et fyrtårn inden for borgerretskampen i USA. 2 King kommer på kornet. Om eftermiddagen den 4. april 1968 – tre timer før mordet på Martin Luther King – tjekker James... 3 “Det lød som et skud!”. Uden tøven smider Ray den rygende Remington i æsken og vikler... More ...

Hvornår blev Martin Luther King erklæret død?

  • Han blev erklæret død 19.05. Præcis en time og fire minutter efter skuddet ramte ham. Undersøgelser af hans indre organer viste, at hans hjerte lignede en 60-årigs. Et liv i frontlinjen af borgerrettighedskampen havde slidt på ham. Martin Luther King blev dræbt af et enkelt skud i 1968.