:

Hvad hedder det japanske selvmord?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad hedder det japanske selvmord?
  2. Hvor mange har begået selvmord i Japan?
  3. Hvad betyder ordet kamikaze?
  4. Er der skove i Japan?
  5. Hvilket land i Europa har flest selvmord?

Hvad hedder det japanske selvmord?

Seppuku: Det rituelle japanske selvmord.

Hvor mange har begået selvmord i Japan?

Selvmord i Japan Selvmord er den hyppigste dødsårsag blandt 15-37-årige i Japan. I 2020 er antallet af selvmord blandt japanere under 20 år det højeste nogensinde. I 2019 begik over 20.000 mennesker selvmord i Japan. De seneste tal fra Danmark er fra 2018, hvor 610 begik selvmord.

Hvad betyder ordet kamikaze?

Kamikaze (神風, かみかぜ) betyder "guddommelig vind" på japansk. Oprindeligt blev udtrykket brugt om en kraftig storm, der i 1281 udslettede Kublai Khans flåde, og dermed reddede Japan fra invasion. Under anden verdenskrig blev det genoplivet som navn for de selvmordspiloter, den japanske kejser sendte i krig.

Er der skove i Japan?

Det findes i byen Aokigahara, og ja, det eksisterer, og fra tid til anden finder de kroppe dybt inde i vegetationen. Det er bestemt en god start på en gyserfilm, men den er ægte. Denne skov har en historie, der går tilbage i århundreder.

Hvilket land i Europa har flest selvmord?

Værst står det til i Litauen, mens Danmark ligger i midten af EU-landene, når det handler om selvmord. Antallet af selvmord i Europa er en smule stigende. Men tallet er for intet at regne de store regionale forskelle, som der er for antallet af selvmord i Europa.