:

Hvor og hvornår levede Muhammed?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvor og hvornår levede Muhammed?
 2. Hvor kan man læse om Muhammed?
 3. Hvornår blev Koranen lavet?
 4. Kan du mediterer?
 5. Hvordan lærer du at meditere?
 6. Kan du meditere følelser?
 7. Hvordan meditere med ryg?

Hvor og hvornår levede Muhammed?

a. Muhammad, Mohammad og Mohammed; danske fagfolk bruger normalt stavemåden Muhammad; arabisk: محمد; født 570 i Mekka, død 8. juni 632 i Medina) (fulde navn: Muhammad Ibn `Abd Allāh Ibn `Abd al-Muttalib; arabisk: محمد بن عبدالله بن عبد المطلب ) regnes af muslimer for en af Guds profeter og sendebud.

Hvor kan man læse om Muhammed?

Der er koranen, og så er der profeten Muhammeds liv som det ideale eksempel på islamisk levevis (sunna). Koranen selv er ikke en kronologisk samling historier om Muhammeds liv, så der er opstået en omfangsrig islamisk litteratur om Muhammeds liv, hvor muslimer kan studere Guds sendebud.

Hvornår blev Koranen lavet?

Koranen er ifølge traditionen blevet åbenbaret i brudstykker til Muhammed over mere end 22 år (609/610-632) via ærkeenglen Gabriel. Selve ordet koran viser tilbage til det arabiske ord qara'a, hvilket betyder "at læse" eller "at recitere".

Kan du mediterer?

 • Meditation sænker blodtrykket og kan sågar få dele af din hjerne til at vokse. Så ville det ikke være skønt at opdage, at du allerede mediterer? I hvert fald næsten!

Hvordan lærer du at meditere?

 • Lær at meditere, ved at læse vores 9 gode råd til meditation, så er du godt på vej til at blive dygtig indenfor området, det er ikke så besværligt som man lige skulle tro. Meditation er grundlæggende nogle få områder, du skal have styr på, hvorefter du er godt i gang med at lære at meditere.

Kan du meditere følelser?

 • Følelser – Meditation skal foregå, når du ikke har hovedet fyldt med følelser, hvis du er påvirket emotionelt, dermed sagt at du er vred, ked af det eller oprevet, så vil det ikke være godt at meditere samtidig, da du ikke har nogen mulighed for at tømme dit sind, som det er nødvendigt.

Hvordan meditere med ryg?

 • Meditation er grundlæggende nogle få områder, du skal have styr på, hvorefter du er godt i gang med at lære at meditere. Position – Lær at meditere ved at sørge for din position er, som den skal være. For at sikre dig at du mentalt er i balance, så kræver det at kroppen også er det. Derfor skal du meditere med oprejst ryg.