:

Hvad producere Pepsi?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad producere Pepsi?
  2. Hvornår er Pepsi opfundet?
  3. Hvad er mest populært Coca Cola eller Pepsi?
  4. Hvornår blev den første Pepsi Max lavet?
  5. Hvad er Pepsi Cola?
  6. Hvad er Pepsi-mærker?
  7. Hvor blev den første Pepsi introduceret?

Hvad producere Pepsi?

PepsiCo, Inc. er et amerikansk multinationalt selskab som producerer fødevarer, snacks og drikkevarer, med hovedsæde i landsbyen Purchase i Harrison. PepsiCos forretning omfatter alle aspekter af mad- og drikkevaremarkedet. PepsiCo blev dannet i 1965 ved fusion af Pepsi-Cola Company og Frito-Lay, Inc.

Hvornår er Pepsi opfundet?

Pepsi blev grundlagt af farmaceuten Caleb Bradham i USA i 1898. Det var oprindeligt en medicin, som skulle hjælpe med fordøjelsen, men Caleb så et større potentiale og begyndte at servere drikken som en forfriskning til apotekets kunder.

Hvad er mest populært Coca Cola eller Pepsi?

Her er danskernes favorit. En undersøgelse viser, at det danske folk har en ganske klar præference i det direkte opgør mellem de to store cola-brands. Det er Coca-Cola, der løber med hæderen som danskernes foretrukne cola-drik.

Hvornår blev den første Pepsi Max lavet?

Pepsi Max er et varemærke, der bruges af PepsiCo, som betegnelse for en cola uden sukker, der er sødet med aspartam. Den ses som et alternativ til Pepsi og Diet Pepsi. Pepsi Max indeholder 0,4 kcal per 100 ml. Den blev introduceret i april 1993 i Storbritannien og Italien.

Hvad er Pepsi Cola?

  • Fra Wikipedia, den frie encyklopædi Pepsi (også kaldt Pepsi-Cola) er en amerikansk kulsyreholdig cola produceret af PepsiCo. Historisk har den været hovedkonkurrent til Coca-Cola. Den første Pepsi blev introduceret i 1893 af farmaceuten Caleb Bradham som "Brad's Drink", der solgte den fra sit apotek i New Bern i North Carolina.

Hvad er Pepsi-mærker?

  • Nogle forskellige Pepsi-mærker (ufuldstændig liste) 1 Pepsi – normal Cola 2 Pepsi Light – Pepsi uden sukker 3 Pepsi Max – Pepsi uden sukker, men med mere koffein. 4 Pepsi Max Cappuccino – Pepsi Max med cappuccinosmag 5 Pepsi Max Cool Lemon – Pepsi Max med citronsmag 6 Pepsi Max Gold – Guldfarvet Pepsi Max med ingefær/lime-smag. 7 Pepsi Max Mojito – Pepsi med mojito smag More ...

Hvor blev den første Pepsi introduceret?

  • Den første Pepsi blev introduceret i 1893 af farmaceuten Caleb Bradham som "Brad's Drink", der solgte den fra sit apotek i New Bern i North Carolina. 28. august 1898 fik drikken navnet "Pepsi-Cola", efter pepsin og kolanødden. Drikken blev oprindelig lavet for at kurere fordøjelsesbesvær.