:

Hvem har lavet telefonen?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvem har lavet telefonen?
  2. Hvordan kan du foretage telefonopkald?
  3. Hvordan kan du opkalde et telefonnummer?
  4. Hvordan kan du afvise opkaldet?
  5. Hvordan udfylder du en opkaldsmeddelelse?

Hvem har lavet telefonen?

Indtil år 2002 fortalte historiebøgerne, at den skotsk-amerikanske Alexander Graham Bell patenterede verdens første telefon i 1876. I virkeligheden kom den italienske opfinder Antonio Meucci ham i forkøbet, da han tog patent på ”the teletrophone” i 1871.

Hvordan kan du foretage telefonopkald?

  • Du kan foretage telefonopkald via appen Opkald og andre apps eller widgets, der viser dine kontakter. Når du ser et telefonnummer, kan du normalt trykke på det for at ringe op. Du kan muligvis trykke på understregede telefonnumre i Google Chrome for at kopiere nummeret til det numeriske tastatur.

Hvordan kan du opkalde et telefonnummer?

  • Når du ser et telefonnummer, kan du normalt trykke på det for at ringe op. Du kan muligvis trykke på understregede telefonnumre i Google Chrome for at kopiere nummeret til det numeriske tastatur. Hvis du ikke har appen Opkald, kan du downloade den i Play Butik.

Hvordan kan du afvise opkaldet?

  • Hvis du vil besvare opkaldet, skal du stryge den hvide cirkel op til toppen af skærmen, hvis din telefon er låst, eller trykke på Besvar. Hvis du vil afvise opkaldet, skal du stryge den hvide cirkel ned til bunden af skærmen, hvis din telefon er låst, eller trykke på Afvis .

Hvordan udfylder du en opkaldsmeddelelse?

  • Hvis du vil bruge appen Opkald, skal du acceptere meddelelsen og angive den som standard. Åbn appen Opkald på din telefon . Tryk på Numerisk tastatur for at indtaste et nummer. Tryk på Kontakter for at vælge en gemt kontakt. Vi kan vise dig forslag til kontakter, du kan ringe til, baseret på din opkaldshistorik.