:

Hvad hedder Pippis røvere?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad hedder Pippis røvere?
 2. Hvilken race er Hr. Nilsson?
 3. Hvor boede Pippi?
 4. Hvem spiller Tommy og Annika?
 5. Hvad hedder de to politibetjente i Pippi Langstrømpe?
 6. Hvordan døde Pippis mor?
 7. Hvilken Abe har Pippi?
 8. Hvilken by bor Pippi i?
 9. Hvem er Pippi Langstrømpes mor?
 10. Hvor gammel er Annika fra Pippi Langstrømpe?
 11. Hvad hedder betjentene i Pippi?
 12. Hvem er Pippis mor?
 13. Hvad er en wrap?
 14. Hvad hedder Langstrømpes hest?

Hvad hedder Pippis røvere?

Nu kan du få Pippis far Efraim og røverne Dunder-Karlsson og Blom til Villa Villekulla. Figurer som passer perfekt til dukkehuset Villa Villekulla.

Hvilken race er Hr. Nilsson?

Hvis aben ser bekendt ud, så er det, fordi det var en dødningehovedabe, der agerede skuespiller i Pippi Langstrømpe-filmene under navnet Hr. Nilsson.

Hvor boede Pippi?

På TV og i film bor Pippi på Gotland og cykler gennem Visbys gader. Selvom hendes forfatter, Astrid Lindgren, kom fra Småland ovre på det svenske fastland, blev filmene om Pippi nemlig optaget på Gotland, som i 1960'erne befandt sig i en idyllisk tidslomme langt ude i Østersøen.

Hvem spiller Tommy og Annika?

Pippi blev spillet af Inger Nilsson, der som 9-årig fik rollen, mens søskendeparret Tommy og Annika blev spillet af Pär Sundberg og Maria Persson. Både i hjemlandet Sverige og herhjemme i Danmark fik de tre børn stjernestatus hos de yngste seere.

Hvad hedder de to politibetjente i Pippi Langstrømpe?

Efraim og Prussiluskan Figursæt Prussiluskan er en sur dame, som vil sende Pippi på børnehjem, hun får ofte hjælp af de tossede politibetjente Kling og Klang, Pippi snyder dem dog hver gang, og slipper dermed for børnehjemmet.

Hvordan døde Pippis mor?

PIPPIS MOR DØDE STENRIG | BT Underholdning - www.bt.dk.

Hvilken Abe har Pippi?

Pippi Langstrømpe er verdens stærkeste pige, som bor alene i huset Villa Villekulla sammen med den prikkede hest Lille Gubbe og aben hr. Nilsson, mens hendes far sejler på verdens syv have.

Hvilken by bor Pippi i?

Pippi Langstrømpe
Fulde navnPippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump
Født21. maj 1945
BopælVilla Villekulla
FarEfraim Langstrømpe

Hvem er Pippi Langstrømpes mor?

Pippis mor er død - eller i himlen, som hun siger - og hendes far er ”negerkonge” på en ø i Sydhavet. I nabohuset bor de to søskende Tommy og Annika, som er Pippis bedste venner. Det er rammen om historierne om Pippis eventyr.

Hvor gammel er Annika fra Pippi Langstrømpe?

Annika hedder i virkeligheden Maria Persson, og hun blev faktisk ret bidt af skuespillet, som hun forsøgte at gøre karriere i. Desværre var hun et offer for sin egen succes. Folk kunne slet ikke se hende som andet end Annika, så til sidst gav hun op og blev sygeplejerske.

Hvad hedder betjentene i Pippi?

De er der alle sammen: Pippi, Tommy og Annika; Frøken Prysselius, betjentene Kling og Klang, tyvene Dunder-Karlsson og Blom. Vi er naturligvis i Astrid Lindgrens vidunderlige univers, som verden først lærte at kende som bøger.

Hvem er Pippis mor?

Pippi Langstrømpe
Fulde navnPippilotta Viktualia Rullgardinia Krusemynta Efraimsdotter Långstrump
Født21. maj 1945
BopælVilla Villekulla
FarEfraim Langstrømpe

Hvad er en wrap?

Wrap er græs, der er pakket ind i plastik for at kunne holde sig. Det bliver pakket, når det er delvist tørt, dvs. at risikoen for støv er meget mindre end ved hø. Selve indpakningen giver et iltfrit og surt miljø, der fremmer væksten af mælkesyrebakterier.

Hvad hedder Langstrømpes hest?

- Lilla Gubben: Pippis hvide hest med sorte prikker. I bøgerne bliver hesten blot kaldt ”hesten”. Det er først i tv-serien om Pippi Langstrømpe fra 1969 at hesten får navnet ”Lilla Gubben”. En gubbe er en gammel mand, så lilla gubben betyder noget i retning af lille mand.