:

Hvordan startede Rudolph Care?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvordan startede Rudolph Care?
  2. Hvem er Andrea gift med?
  3. Er Rudolph Care Svanemærket?
  4. Hvem laver Rudolph Care?
  5. Hvad laver Andrea Rudolph?
  6. Hvilket land kommer Rudolph Care fra?
  7. Hvem har Andrea Rudolph børn med?

Hvordan startede Rudolph Care?

I 2009 skabte en højgravid Andrea Elisabeth Rudolph, Rudolph Care i Danmark. Som anerkendt radio- og TV-vært ville hun bruge opmærksomheden omkring sin person i den gode miljøsags tjeneste. Så da Greenpeace satte fokus på giftige kemikalier i skønhedsplejeprodukter, stillede Andrea gerne op som testperson.

Hvem er Andrea gift med?

Claus Møller JakobsenAndrea Elisabeth Rudolph / Ægtefælle (g. 2017)Claus Møller Jakobsen er en dansk tidligere håndboldspiller. Han er en af Danmarks mest succesrige håndboldspillere og har vundet både nationale og internationale titler som bagspiller. Claus Møller Jakobsen er født i Ringkøbing, og hans gennembrud som håndboldspiller kom i Skjern Håndbold. Wikipedia

Er Rudolph Care Svanemærket?

Rudolph Care skaber eksklusive skønhedsprodukter, der tager bæredygtige hensyn til såvel mennesker som miljø. Derfor er vi certificeret med det nordiske miljømærke Svanen, i unik kombination med den økologiske certificering COSMOS/Ecocert.

Hvem laver Rudolph Care?

Andrea Rudolph: Grundlægger & CEO i Rudolph Care.

Hvad laver Andrea Rudolph?

Andrea Elisabeth Rudolph (født 1. juli 1976 i Vejen) er en dansk radio- og tv-vært, men hun er også iværksætter og grundlægger af skønhedsbrand Rudolph Care, der udvikler, producerer og sælger bæredygtig skønhedsprodukter.

Hvilket land kommer Rudolph Care fra?

"Vi er stolte af at udvikle, producere, emballere og distribuere alle produkter fra vores base i Danmark."

Hvem har Andrea Rudolph børn med?

Privat. Hun har en datter ved navn Isolde, med film- og TV-direktøren Jacob Houlind. Isolde og Andrea boede alene i flere år efter, at Andrea og Jacob gik fra hinanden i 2007. I 2016 blev hun gift med den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen, med hvem hun har to børn.