:

Hvad er historien bag EU?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er historien bag EU?
  2. Var Spanien en europæisk stat?
  3. Hvad er hovedstaden i Spanien?
  4. Hva er Kongeriget Spanien?
  5. Er Madrid hovedstad i Spanien?

Hvad er historien bag EU?

Hvordan samarbejdet efter krigen i Europa førte til oprettelsen af Det Europæiske Kul- og Stålfællesskab, undertegnelsen af Romtraktaten og Europa-Parlamentets fødsel. Hvordan EU udviklede sig op gennem 1960'erne med yderligere økonomisk integration i Europa og det internationale samarbejdes begyndelse.

Var Spanien en europæisk stat?

  • Spanien erobrede land og grundlagde kolonier i Latinamerika, Asien og Stillehavet og blev rigt på handel og på varer som blev produceret af slaver i kolonierne. Efterhånden rev kolonierne sig dog løs, og Spanien blev en lille europæisk stat uden stor betydning.

Hvad er hovedstaden i Spanien?

  • Hvad hedder Spaniens hovedstad? Spaniens hovedstad er Madrid som ligger næsten midt på den store højslette der udgør en stor del af Den Iberiske Halvø. Madrid har over 3 millioner indbyggere. I regionen Madrid dyrkes citrusfrugter, oliven og korn, og der holdes får, geder og tyre.

Hva er Kongeriget Spanien?

  • Spanien – på spansk España – er et kongerige i den sydvestlige del af Europa. Dets officielle navn er kongeriget Spanien, på spansk Reino de España. Med sine 505.000 km2 er det EU’s næststørste land. Det har omkring 46 millioner indbyggere.

Er Madrid hovedstad i Spanien?

  • Spaniens hovedstad er Madrid som ligger næsten midt på den store højslette der udgør en stor del af Den Iberiske Halvø. Madrid har over 3 millioner indbyggere. I regionen Madrid dyrkes citrusfrugter, oliven og korn, og der holdes får, geder og tyre.