:

Hvor ligger Filippinerne henne?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvor ligger Filippinerne henne?
  2. Hvad er Filippinerne?
  3. Hvor mange børn er i Filippinerne?
  4. Hvad er hovedstaden i Spanien?
  5. Hva er Kongeriget Spanien?

Hvor ligger Filippinerne henne?

Filippinerne er en republik og ørige i Sydøstasien. De mange øer afgrænser Det Sydkinesiske Hav fra Stillehavet.

Hvad er Filippinerne?

  • Filippinerne. Ukendt. Ukendt. Filippinerne, republik og ørige i Sydøstasien. De mange øer afgrænser Det Sydkinesiske Hav fra Stillehavet; området er en geologisk aktiv zone, og landet har mange aktive vulkaner og oplever jævnligt jordskælv. Filippinerne er et uland med kolonibaggrund under først Spanien og i 1900-t.

Hvor mange børn er i Filippinerne?

  • Filippinerne er en fattig ø-stat i Asien og har været både spansk og amerikansk koloni. ... Indbyggere. 1 ... Antal barn som dør, før de har fyldt fem år, per tusind fødte. 28

Hvad er hovedstaden i Spanien?

  • Hvad hedder Spaniens hovedstad? Spaniens hovedstad er Madrid som ligger næsten midt på den store højslette der udgør en stor del af Den Iberiske Halvø. Madrid har over 3 millioner indbyggere. I regionen Madrid dyrkes citrusfrugter, oliven og korn, og der holdes får, geder og tyre.

Hva er Kongeriget Spanien?

  • Spanien – på spansk España – er et kongerige i den sydvestlige del af Europa. Dets officielle navn er kongeriget Spanien, på spansk Reino de España. Med sine 505.000 km2 er det EU’s næststørste land. Det har omkring 46 millioner indbyggere.