:

Hvad er blommetræet et symbol på?

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er blommetræet et symbol på?
  2. Hvad er betydningen af blommetræet i Intet?
  3. Hvad ender Intet med?
  4. Hvem satte ild til savværket?
  5. Hvem er hovedpersonen i Intet?
  6. Hvor går Intet?
  7. Hvordan er miljøet i bogen intet?
  8. Hvad synes Pierre Anthon om tæring?

Hvad er blommetræet et symbol på?

I Japan symboliserer blommetræet tålmodighed, styrke og elegance. Der er måske derfor tradition for at nybagte forældre planter blommetræer, når et barn kommer til verden.

Hvad er betydningen af blommetræet i Intet?

"Intet" er en af de mest læste bøger i danskundervisningen i folkeskolens ældste klasser. Titusindvis af danske børn og unge har altså været igennem fortællingen om Pierre Anthon, der går ud af skolen og klatrer op i et blommetræ den dag, han finder ud af, at det ikke er værd at gøre noget, fordi intet betyder noget.

Hvad ender Intet med?

Bunken begynder med et par grønne sandaler og en ny racercykel og ender blandt andet med et opgravet barnelig og en afhugget finger.

Hvem satte ild til savværket?

I en blanding af utålmodighed og mordlyst bliver der sat ild til savværket, Josie stikker af, skyder agent Cooper, fordi hun i virkeligheden er sammensværget med sin gamle forbrydermentor Eckhardt fra Hong Kong.

Hvem er hovedpersonen i Intet?

Bogen handler om 7. A på Tæringskole og Pierre Anthon. Pierre Anthon er kommet frem til at "der er intet der betyder noget, det har jeg vidst i lang tid, så det er ikke værd at gøre noget, det har jeg lige fundet ud af". Den dag gik han ud af skolen, for at leve i intet og udbrede denne påstand.

Hvor går Intet?

Det danske ungdomsdrama 'Intet' handler om en gruppe unge i starten af 8. klasse. En dag konstaterer en af eleverne, Pierre Anthon, at tilværelsen er meningsløs og flytter op i et træ.

Hvordan er miljøet i bogen intet?

Miljøet i denne roman er kedeligt og ens formet. Alle boede i parcelhuse ved siden af hinanden, og de havde alle den sammen holdning til alt.

Hvad synes Pierre Anthon om tæring?

I den lille landsby Tæring skal Pierre Anthon og hans klassekammerater starte i syvende klasse, men Pierre Anton gør oprør. Han forlader klassen med konstateringen: 'Der er intet der betyder noget. ' Han sætter sig i et blommetræ, for det kan jo være lige så godt som alle andre steder.