:

Hvad symbolisere Valentinsdag?

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad symbolisere Valentinsdag?
 2. Hvad tid er valentinsdag?
 3. Hvad kan man give i Valentinsgave?
 4. Hvad er Valentinsdag?
 5. Hvad er skt.valentins dag?
 6. Hvordan dedikerer vi fejringen af Valentinsdag?
 7. Hvad er den traditionelle romerske Valentinsdag?

Hvad symbolisere Valentinsdag?

Valentinsdag betyder de elskendes helligdag, og er den dag på året, hvor forelskede par udveksler gaver og kærlighedserklæringer. Selvom valentinsdag er populært i Danmark, så betyder valentinsdag mere i udlandet, hvor dagen markeres som en national festdag.

Hvad tid er valentinsdag?

Sådan startede altså traditionen med at sende kort til kærligheden den 14. februar. Valentin blev helgen, og det siges, at det også var Sankt Valentin, som indledte traditionen med at give blomster på denne romantikkens dag, eftersom han plukkede blomster til de par, han viede.

Hvad kan man give i Valentinsgave?

Hvis du gerne vil give din kæreste en gave, som vil få ham til at føle sig speciel, så er det oplagt at give ham noget, som er personligt. Du kan for eksempel bestille eller lave en ting, som du har personliggjort med f. eks. billeder eller søde ord.

Hvad er Valentinsdag?

 • Valentinsdag kan i dag måske virke meget kommerciel, men historien bag dagen står virkelig i hjerternes tegn, og syder af varme kærlighedsaftaler - og navneforvirring. (Foto: Shutterstock)

Hvad er skt.valentins dag?

 • Skt. Valentins Dag er netop et eksempel på dette. Historien siger, at paven Gelasius i år 498 besluttede, at det 14. februar skulle være Skt. Valentins Dag. Det romerske elskovslotteri blev dømt ukristeligt og forbudt, og dagen skulle stå i præstens og martyren Skt. Valentins navn.

Hvordan dedikerer vi fejringen af Valentinsdag?

 • Forestil dig, at vi dedikererer fejringen af Valentinsdag til brugen af Viagra. Sådan når du sandsynligvis lidt tættere på den oprindelige idé bag den traditionelle romerske fest, Skt. Valentins Dag, der er grundlaget for vores moderne romantiske Valentinsdag.

Hvad er den traditionelle romerske Valentinsdag?

 • Sådan når du sandsynligvis lidt tættere på den oprindelige idé bag den traditionelle romerske fest, Skt. Valentins Dag, der er grundlaget for vores moderne romantiske Valentinsdag. Der var tale om en tid med kærlighed og promiskuitet.